MiSs hEr!!

IZZATI MUSTAFA!!!!


SERIOUSLY..SAYA MEMANG TENGAH RINDUKAN AWAK TERAMAT SANGAT!!
 tak taw nak menggambarkan macammana punya rindu la..haha..
tp apa pun izzati..saya tetap bersama-sama izzati sampai bila-bila..InsyaAllah..kalau tiada yang menghalang..saya akan pastikan awaklah jodoh saya..saya letakkan setinggi kepercayaan terhadap awak dalam hidup saya..apa pown..untuk waktu ini..tak lain  tak bukan untuk lihat awak berjaya..itu harapan saya pada awak..TOLONG YE JANGAN PUNAHKAN HARAPAN SAYA..hee..saya yakin awak mampu lakukan..awak berbeza dari yang lain..itu sebab saya terlalu sayangkan awak..teruskan usaha..jangan putus asa..biar apa orang kata..teruskan dengan apa yang kita percaya..saya yakin awak mampu..n awak patut lagi yakin yang awak mampu lakukan..saya akan cuba untuk ubah diri saya supaya menjadi yang lebih terbaik dalam hidup awak..saya sangat2 berterima kasih kerana sanggup terima saya sebagai bf..hehe..(bangga nie)..apa pown..insyaAllah..sekiranya tiada rintangan dalam hubungan kita..awak lah bakal permaisuri hidup saya..

Reactions: 

YESS!!!She is!!!

Hari ni aku nak bercerita tentang seorang yang sangat2 istimewa dalam hidup aku..antara yang paling penting dalam hidup aku..aku nak perkenalkan kepada semua orang tentang si dia..seorang yang sangat baik,peramah,tabah,sabar..macam2 lagi..memang kalau aku nak tulis pasal si dia memang sampai bila2 x akan habis..maklum la..orang tengah bercinta..haha..bagi aku..dia mampu beri apa yang aku nak..sumber inspirasi,sumber semangat aku..tanpa si dia bagi aku..memang down gila2..aku memang sentiasa perlukan dia dalam hati aku..setiap hari,setiap masa,setiap saat..pasti aku teringat tentang si dia..korang mesti terpikir lagi ni..siapa la si dia nie..haha..bagi aku habis cerita dulu..baru aku perkenalkan puteri aku ni(bakal permaisuri)haha..memang aku x taw nak cakap macam mana lagi tentang dia..banyak sgt..tp selalunya aku la yang banyak cari gadoh dengan dia..soorrrryyyyy ssyyyyggggg...amin minta maaf ye..hehe..


IZZATI MUSTAFA..nama pown dah sedap..nama manja etty..hehe...tapi saya panggil dia syg@bby,,saya je boleh panggil macam tu k..haha..seronok rasanya bila tulis pasal si dia nie..hati gumbira sahaja..haha..macam syok sendiri la plak..xpe..aku x kisah orang nak kata apa..asalkan..aku dengan dia bahagia..aku akan tunggu dia di ukm nanti..amin harap etty study btol2..jangan main2..amin tggu etty..:-)..


lawa sangat la dye..:-)


Reactions: 

start it again!!

haih...sigh*


mula-mula lagi aku dah mengeluh..bukan sebab apa..aku dah lama x menulis..so..bila nak start menulis ni..idea kering kontang..sikit pun x terkeluar dari otak aku ni..nie la akibatnya..nak buat ayat pun dah tunggang terbalik(awek aku pun cakap macam nie kat aku)..hope ada la yang paham..haha..

ada baiknya aku start menulis balik..aku seorang yang gemar membaca blog..mostly blog yang aku baca adalah blog berunsur politik..n aku memang minat politik..ada juga kawan aku kata..umur macam kita ni nie x payah la terlibat dengan mana2 politik..tp bagi aku..ada aku kisah..aku berhak nak taw apa yang terjadi dalam negara ni..blog2 yang dari dulu agi aku follow ialah..
1.iezamin92.blogspot.com(blog awek aku..haha)
2.tukartiub.blogspot.com
3.cursingmalay.blogspot.com
4.tehtarikgelasbesar.blogspot.com.

aku suka baca blog2 nie sebab apa yang aku nampak cara penulisan diorang sangat kreatif  n diorang ada cara pemikiran tersendiri..itu apa yang aku mahukan dalam diri aku..so..InsyaAllah..ini adalah satu platform uuntuk aku start it back..berfikiran lebih matang,berpandangan jauh n bersikap lebih rasional..aku bukan seperti anak muda yang suka enjoy sini sana..tapi aku adalah EXTRAODINARY MAN....



Reactions: 

Assalamua'laikum..



ini merupakan ntah kali ke berapa blog aku buat..aku pown x ingat..haha..
bukan apa..apa yg terjadi dgn blog2 lama aku dulu..aku x ingat password termasok la username..
tapi kali nie aku mmg x perlu risau dah..sebab ada org tolong ingatkan aku..thanx a lot to her..haha..


anyway..aku harap aku ada mase utk aku curahkan apa jua sebarang idea or kritikan yg aku rase x puas hati kat sesapa pown..termasoklah dalam hal politik di malaysia..


so..if any komen korg nak tulis..tulis la kat ruang komen k..


ini saja utk hari nie..


salam..

Reactions: