awak!~!

awak..

jangan risau ye..

saya sentiasa ad dgn awak..sy sentiasa merasakan awak sentiasa bersama saya setiap detik..
saya suka awak!!
awak taw x??
saya syg awak!!
awak taw x??
yg paling penting..cinta saya hanya utk awak!!!!
AWAK TAW X??


apa jua keadaan awak..saya tetap dgn awak..saya tahu janji saya pd awak..saya x nak buat perkara yang buat awak sakit hati..sebb..saya risau..saya risau boleh menjejaskan diri awak...lagi2..dalam pelajaran awak..saya nak tgk awak berjaya..saya suka bila dgr awak dipuji cikgu2..sebb saya taw awak pasti boleh..awak jgn rendah diri..awak yakin dgn diri awak!!saya yakin dgn awak..

trial yang akan datang nie..buat betul2 k..:)..do the best..u will get the best!!
nie saya dgr awak x prepare habis lg ye..tu la..awak dgil sgt..nie yg wat saya marah..urggghhh!!!
saya nak awak fokus stdy dulu..penting sgt..saya akan jaga diri saya..saya x kan tgglkan awak..saya dah berjanji dgn awak kan..

kalo awak sket..jangan layan sgt saket tu..makan ubat..awak jaga diri k..ada apa2 tolong gtaw saya k..saya sudi mendengar..sy sedia tolong awak..sy akan cuba bantu awak sebaik yang mungkin..anyway..thanx a lot my dear..syg sgt bermakna utk sy!!smgt saya!!
sy akan cuba wat yang terbaik utk awak..

ini la syg saya!!

lawa la awak berjubah..hee..
khas utk awak..IZZATI MUSTAFA!!LOVE U..<3

Reactions: 

raya je ke??

SELAMAT HARI RAYA!!!
MAAF ZAHIR DAN BATIN!!


ikhlas daripada saya..nor amin bin abu naim..

*errkkk..mcm dah lambat je aku wish nie..haha..xpe..asalkan aku wish..:)*

Reactions: